BORÍTÓLELEPLEZÉS: Kylie Scott - Deep - Ritmus

by - 10/07/2017



Fülszöveg: 

"A legeslegnagyobb kedvenc rocksztáros sorozatom, A Stage Drive nagyon klassz!" - Maryse's Book Blog

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie...
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszusgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.

Ben tisztában van vele, hogy Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy,  mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz... de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

"Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngld és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot." - PUBLISHER'S WEEKLY

És akkor lássuk a borítót:
Rendeld meg ITT
Tedd kívánság és várólistára ITT

Az írónőről:

Kylie Scott New York Times USA Today bestsellerszerző. 2013-ban Ausztriában az év romantikus regény-írójának választották. Könyveit számos nyelvre lefordították. Gyerekkora óta nagy rajongója a romantikus regényeknek, a rock and rollnak és a B-kategóriás horrorfilmeknek. Queenslandben él férjével és két gyermekével. Rengeteget olvas, ír, és nagyon sokat lóg a neten.

You May Also Like

0 megjegyzés