BORÍTÓLELEPLEZÉS: Joe Abercrombie - Pengeélen

by - 5/24/2017



Fülszöveg: 

Az Unió seregében hemzsegnek a rohadékok, de csak egyikük hiszi azt, hogy hősiessége révén megmentheti társait a gurkhuliaktól: a senkivel össze nem hasonlítható Send dan Glokta ezredes. 
Curnden Ben és a tucatja egy titokzatos tárgyért érkeztek a Crinnán túlra. Egyetlen apró bökkenő akad: egyikük sem tudja, mi is a szóban forgó tárgy. 
Shevedieh, Styria legjobb tolvaja egyik katasztrofális, helyzetből a másikba bonyolódik legjobb barátja és legnagyobb ellensége, Javre, a hoskoppi oroszlánasszony oldalán. 
Sok évnyi vérontás után Bethod, az idealista hadúr minden áron békét akar teremteni Északföldön. Már csak egyetlen ember áll az útjában - saját eszét vesztett bajnoka, észak legrettegettebb embere, a Véres Kilences... 

És akkor lássuk a borítót:
Rendeld itt
Tedd kívánság és/vagy várólistára itt

A szerzőről:

Joe Abercrombie 1974 utolsó napján született az angliai Lancasterben. Gimnazista korában számítógépes játékokat játszott, kockázott, és nem létező helyekről rajzolt térképeket. A Manchesteri Egyetemen tanult pszichológiát, aztán Londonba költözött, és minimálbérért teát főzött egy televíziós utómunkálatokkal foglalkozó cégnél. Két évvel később szabadúszó vágó lett, azóta számos dokumentumfilmen, díjkiosztó ceremónián, videóklipen és koncertfelvételen dolgozott. Eközben azonban rengeteg szabadideje maradt, és 2002-ben nekiült, hogy megírjon egy fantasytrilógiát Kilencujjú Logenről, a gondolkodó barbárról.
Ma Bathban él feleségével, Louval, lányaival Grace-szel és Eve-vel, meg a fiával Teddyvel. Ideje java részében meredek, mégis humoros fantasyregényeket ír.

Ma Bathban él feleségével, Louval, lányaival, Grace-szel és Eve-vel, meg a fiával Tedddyvel. Ideje java részében meredek, mégis humoros fantasyregényeket ír.

You May Also Like

0 megjegyzés